Spelers van Guts

Dit zijn de huidige spelers van Theatergroep Guts.

Anna

Anna is het voorjaar van 2008 in Berlijn bezig met een research master Filosofie.

Carry

maarten

Maarten

Ik ben Maarten en werk als kennistechnoloog bij Everest. Naast toneelspelen houd ik van films (varierend van independent zoals Hal Hartley en David Lynch tot Hong Kong Cinema met John Woo en Tsui Hark tot de Pinewood en Ealing studio films uit de jaren 30 tot 50), spelletjes (Modern Art, Union Pacific, Cafe International, Zopf Im Zoo, Space Walk, maar niet Siedler/Kolonisten), wandelen en lekker voor de vuist weg filosoferen.

Ik heb cursussen en cursusproducties bij cultureel centrum Parnassos gevolgd ("Tien keer uitvergroten en dubbelzijdig" en "De Storm"). Na een uitstapje bij Pionier ("Polaroid") ben ik begonnen met deze groep. Naast Parnassos heb ik de oriŽntatiecursus aan de Mimeschool gevolgd, ga regelmatig naar Buitenkunst en pik hier en daar een workshop mee. Met name wil ik graag mijn Zijn in de fysieke gedaante op het podium verbeteren om zo direct een klik met anderen te kunnen maken.

Ik hou van toneel wat waarachtig is, geloofwaardigheid nastreeft, gaat over het zijn (op het podium), contact maken, ensemble spel, vanuit de fysiekheid beginnen, betekenis bepaald wordt door beleving van de toeschouwer. Ik vind Carver (met name Rene van het Hof), Bambi, De Daders en Alex d'Electrique interessante groepen.

marc

Marc

Ik ben Marc en in het dagelijks leven ben ik onderzoeker op het terrein van de cultuursociologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Mijn eerste toneelervaringen deed ik op bij amateurtoneelschool Picos in Den Bosch. Ik speelde daar onder andere mee in een uitvoering van 'Dood van een handelsreiziger' en in een locatietheaterproductie in de Bossche binnenstad. In Utrecht speelde ik bij cultureel centrum Parnassos met de cursusproductie 'De Storm', alwaar de leden van Guts elkaar hebben ontmoet. Sindsdien is mijn interesse van teksttoneel verschoven naar meer op improvisatiebasis gemaakt theater, met ruimte voor lichamelijk spel, zelf geschreven teksten, en eigen ideeen over vorm en mise-en-scene.

Nickie

Oudspelers van Guts

Dit zijn oudspelers van Theatergroep Guts.
annemarie

Annemarie

elisa

Elisa

Liesbeth