Cafe Theater Festival 2006

Op 17, 18 en 19 maart hebben we meegedaan aan Het Cafe Theater Festival. We hebben gespeeld in Eetcafe Roos met de voorstelling Samen alleen, Ook voor superhelden gaat het leven niet over rozen. Een inkijk in het gezinsleven van Superman op zoek naar het antwoord op de vraag: is samen echt minder alleen?

Voor deze voorstelling onderzoeken we het thema eenzaamheid. Van de onbegrepen einzelgšnger tot de op eenzame hoogte verkerende superheld. In Samen alleen toont Guts het gezinsleven van Superman, zijn vrouw, broer, zus en nichtje. Een humoristisch, maar ook ontroerend spel van aantrekken en afstoten. En waar haalt Superman zijn kracht eigenlijk vandaan ...?


Reacties van bezoekers

Hee ouwe bollen! Ik zocht nog naar een rake typering van jullie voorstelling in De Roos, maar de festivaljury was snel en scherp: oubollig..! Nou hou ik wel van goed oubollig theater, maar zo oubollig als van jullie heb ik het lang niet meer gezien. Bravo! Los van die jury, vond ik de voorstelling achteraf, terug thuis en na bezinking, toch nog wel wat beter dan ik in eerste instantie dacht en zei. Hoewel Samen zijn een ontzettend irritant lied is, heel hardnekkig ook. Dat mag je je publiek niet meer aandoen. Het verhaallijntje van het nichtje van superman en d'r moeder hangt er voor mij wat los bij, hoewel het allemaal goed wordt gespeeld hoor! Zeker het (niet)zingen. OfficiŽle jury's zijn er toch zeker ook voor zichzelf, het publiek is er natuurlijk ook voor zichzelf maar zeker zo deskundig. En wat zegt dat publiek dan? Bravo! Was gewoon goed, dit. Die superman, ik had 'm toch al eens gezien zo, maar moest weer stevig lachen. En z'n broer, helemaal met de auto naar Parijs...
Sander <swillemsen@casema.nl>, Utrecht, Tuesday, March 21, 2006 at 23:31:32 (CET)

Geef je eigen reactie